donderdag 8 september 2011

Nieuwe fotoservice van Printing-1

Na vijf jaar waarin Printing-1 zich alleen specialiseerde in fotoboeken en afdrukken op canvas, breidt Printing-1 het assortiment uit met een complete fotoservice: met fotoafdrukken en vergrotingen op posterformaat en fotokalenders.


Berlijn en Londen. 9-9-2011. - Terwijl steeds meer digitale foto’s op steeds meer verschillende digitale apparaten worden gebruikt, is er een groeiende markt voor fotoafdrukken met nieuwe productideeën en een betere kwaliteit. "We zijn er trots op dat we een nieuwe, hogere standaard zetten op het gebied van de kwaliteit van fotoafdrukken", aldus het management van Printing-1.


Voor de nieuwe digitale fotoservice wordt gebruikgemaakt van een achtkleurenproces op satijn fotopapier van 235 g/m². Met dit procédé kan op flexibele formaten worden afgedrukt, van standaardafdrukken van 10 x 15 cm tot posterformaten, zoals het vierkante formaat 20 x 20 cm of grotere panoramaposters van maximaal 150 x 600 cm breed (of hoog).


De nieuwe fotokalender is leverbaar in acht formaten, variërend van een kleine, vierkante kalender van 21 x 21 cm, tot een kalender op A3-formaat van 20 x 44 cm. Al deze formaten zijn leverbaar met de voor fotoboeken zeer populaire hoogglansafwerking, waardoor de fotokalender er nog beter uitziet en de pagina’s worden beschermd tegen krassen. De glanzende PU-laklaag is ISO 14001-gecertificeerd vrij van giftige stoffen. Printing-1 biedt nieuwe klanten een korting van 10 euro op hun eerste aankoop. Deze introductiekorting geldt tot en met 31 oktober 2011.


Printing-1 Deutschland – http://printing-1.de

Printing-1 Österreich – http://printing-1.at

Printing-1 Nedelands - http://printing-1.nl

Printing-1 España – http://printing-1.es

Printing-1 Danmark http://printing-1.dk

Printing-1 België - http://printing-1.be

Printing-1 UK – http://printing-1.co.uk

Printing-1 France – http://printing-1.fr

Printing-1 Italia – http://printing-1.it

Geen opmerkingen:

Een reactie posten