donderdag 17 oktober 2019

Selectie van echt unieke kerstgeschenkideeën

Adventskalenders met eigen foto's
en gevuld met Ferrero®-chocolaatjes 

Kerstmis is het feest geworden van de geschenk-drie-eenheid: geven, ontvangen, terugkeren
Wanneer tijdens de advent de geur van kaneelkoekjes in onze neus opkomt, wordt het duidelijk dat het tijd is om na te denken over kerstcadeautjes. Geven is een manier om liefde, mededogen en waardering uit te drukken. Geven doet ook een uitspraak als "Ik hou van je" of "Ik denk aan je".

Geef tijd in plaats van geld
"Om een ​​goed cadeau-idee te vinden," zegt de socioloog Dr. Holger Schwaiger (Erlangen en Aberdeen), "moetje inleven in de andere, en om hun gevoelens en behoeften voelen door het voortdurend fine-tuning van uw begrip van de andere persoonlijkheid. m deze signalen waar te nemen, heb je meestal een volledig jaar. Als je dat doet, kun je afzien van de luie optie om geld te geven." De stijlconsulent Ann Green voegt eraan toe: "Met een goed gekozen geschenk maakt de prijs niet uit voor de ontvanger."

Contant geld is een slecht cadeau
"Wanneer we kopen geschenken, verwijderen we het prijskaartje, om duidelijk te maken, die vriendschap heeft geen prijs. Geschenken van geld zijn het tegenovergestelde,” aldus de socioloog Schwaiger, omdat “ze geven de sociale relatie een economische waarde."

Foto wandkalender

Vier je gedeelde ervaringen
Als je tijd met een persoon hebt doorgebracht, wil je misschien de herinneringen aan gemeenschappelijke ervaringen in een fotocadeau bewaren. Met foto's van feesten, vakanties en andere speciale evenementen kunt u prachtige, persoonlijke fotoboeken, fotokalenders of adventskalenders maken - ideale geschenk ideeën om de meest waardevolle momenten van het jaar te vieren.

Als je minstens twaalf afbeeldingen hebt die je in de loop van een jaar wilt laten zien, is een fotokalender een geweldige optie en kan deze eenvoudig in slechts enkele stappen worden gemaakt. Meer hints en tips vindt u in het artikel een wandkalender maken.

Foto-adventskalenders gevuld met Kinder®-chocolaatjes
Voor Advent zijn er foto-adventskalenders met eigen foto's en optioneel gevuld met Ferrero® of Kinder®-chocolaatjes of "gevuld" - suikervrij - met 24 foto's. Bovendien drukken sommige online services "ambachtelijke foto-adventkalenders voor zelfvulling" af met uw individuele afbeelding.

cewe fotoboek
Als u meer foto's hebt - bijvoorbeeld van een gezamenlijke reis - - is het een goed uitgangspunt om een vakantie te fotoalbum maken, op te geven als een geschenk. Het artikel "Mijn vakantie fotoalbum - Hoe doe ik dat?" biedt praktische tips en voorbeelden om uw fotoboek project te laten slagen en vele jaren plezier te brengen.

Een fotocadeau is het tegenovergestelde van een geldgeschenk.
Goed bereikte foto's verdienen een speciale plek thuis, bijvoorbeeld als een grootformaat print. Dergelijke vergrotingen werken bijzonder goed als een foto canvas print, een galerij poster of een multi-paneel. De cewe® foto poster en wall-art assortiment uitgebreid ook dit jaar weer, met de toevoeging van het innovatieve Hexxas® systeem. Hexxas® zijn zeshoekige fototegels (18×15,6 cm of 27×23,4 cm groot) die flexibel kunnen worden opgesteld dankzij hun magnetische ophangsysteem.

Echte cadeaus om uit te pakken, aan te raken en te zien
Professioneel beheerde webwinkels van A zoals Amazon® via F zoals FotoInsight® tot Z zoals Zara® bieden - tegen een toeslag - een geschenkverpakking dienst. Dit zorgt ervoor dat het uitpakken helpt om een ​​positieve verrassing te creëren. Alleen dingen die kunnen worden aangeraakt en gevoeld zijn echte cadeaus!

Instagram binnen handbereik: Art Prints "Square"
Instagram-vriendelijke Art Prints "Square"
De Instagram-vriendelijke trend van het jaar zijn vierkante prints, die de kleurrijke wereld van digitaal opgenomen ervaringen bij u thuis brengen. Ze kunnen worden verbeterd met frames en effecten. Als een doos set zijn de vierkante afdrukken (zijkant lengte 12,7 cm) een geweldig cadeau-idee.

Kunst Afdrukken "Retro" - herinneren aan vroeger Polaroids®
Retro-afdrukken zijn sets kwaliteit afdrukken op stevig papier van 300 g/m² in formaat 10,2×12,7 cm. Retro-afdrukken kunnen worden bewerkt en gedecoreerd met frames en filters. In overeenstemming met de vintage stijl van voormalige Polaroids®, heeft het afdrukgebied een afmeting van 9×9 cm en heeft het een hoogwaardig laageffect. Als een set van 16, 24 of 32 prints in een mooie opbergdoos, zijn de Retro-prints een vrolijke verrassing.
Fine art prints

Eigen foto's als fine art prints
Decoratieve prints van eigen foto's vormen een heel persoonlijk cadeau. In het assortiment Art Prints biedt FotoInsight hoogwaardige afdrukken op mat fine art-papier in de formaten 13×18, 20×20 en 20×30 cm (ca. A4), vanaf slechts €5.

Stel een paar spellen samen met uw eigen foto's: de Foto Memo®
Memory spel Foto Memo®
Een geweldig cadeau voor het gezin is de persoonlijke Foto Memo®. Een gepersonaliseerde foto-paren-game met je eigen foto's afdrukken is net zo eenvoudig als online afdrukken bestellen. Een individueel Foto Memo®-spel met 50 kaarten (25 paar afbeeldingen) kost slechts € 16,99 op https://fotoinsight.ie/gift-ideas/toys-and-games/photo-memo.html. Het foto-memory-spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is een vermakelijk, geheugentraining spel voor het hele gezin.

Kaneel rasp
Kaneel, het kerstkruid
Zoals eerder vermeld, maakt het aroma van kaneel deel uit van het kerstseizoen, net als de kerstboom, kaarslicht en geschenken. Kaneel stimuleert de zintuigen en stimuleert ons welzijn, vooral tijdens de donkere winterdagen. Kaneel heeft een positief effect op de bloedsuikerspiegel en kan helpen om buikvet en obesitas te verminderen. Omdat de meeste huishoudens geen kaneel rasp bezitten, wordt kaneel meestal in poedervorm verkocht.
Wanneer gemalen,de Cinnamon cassia verliest snel veel van zijn essentiële oliën, zijn stimulerende werking en een deel van zijn aroma. Misschien Kerstmis is een goede gelegenheid om een speciale kaneel rasp geven, zodat kaneel kan altijd vers worden geraspt om de kwaliteit van gewalste Ceylon kaneel stokjes te evenaren. Kaneel rasp zijn verkrijgbaar bij Cinnamon Hill als een rasp-start-set met een Saigon en een Ceylon kaneelstokje vanaf slechts € 30: https://iitm.be/kaneelrasp

Wanneer welzijn en vriendschap voorop staan, veranderen de verwachtingen voor geschenken. Een lijst met kerstcadeau-ideeën van verschillende online providers wordt gepubliceerd in het artikel "Kerstcadeau? Praktisch, nuttig en persoonlijk" door de stijlconsulent Ann Green.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten